Ernst’s OnderWaterWereld

Winnovatie Het Waterschapshuis 30-09-2020
0 reacties

De wereld onder water gaat verborgen onder een spiegelend oppervlak. De meeste mensen zijn niet bekend met wat daar allemaal leeft, en met het werk dat waterschappen doen om die wereld mooier te maken.

Projectleider

Ernst Raaphorst

Projectteam

Thecla den Hoed - Bakker, Martijn Esser

Externe partners

Starsound Productions, Omroep West

Organisatie(s)

Delfland

Projectfase

Implementatie/uitrol

Status

Lopend

Via Ernst’s OnderWaterWereld, een reeks filmpjes op het gelijknamige Youtube-kanaal, wil Delfland een brug slaan tussen het waterschap en een breed publiek. In de verschillende afleveringen laat Ernst zien wat er allemaal zwemt, groeit en krioelt in de wonderlijke onderwaterwereld. Ernst’s OnderWaterWereld is ook te vinden op sociale media, waar aanvullende weetjes worden gedeeld en vragen kunnen worden gesteld.

Ernst is een betrokken ecoloog met een herkenbaar en aanspreekbaar gezicht. Hij biedt ruimte voor dialoog en zorgt voor bewustzijn over het belang van schoon water, het werk dat het waterschap verricht om de waterkwaliteit te verbeteren, en de bijdrage die iedereen zelf kan leveren. En dat allemaal op een speelse manier, en interessant voor jong en oud. De afleveringen worden daarom ook als educatief middel in klassikaal verband vertoond, en worden uitgezonden op TV West.

Afbeeldingen

#Promo - Ernst's OnderWaterWereld

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

0  reacties

READAR | Gebouwinformatie en mutatiesignalering uit luchtfoto's

Contact

Het Waterschapshuis
Stationsplein 89
3818 LE Amersfoort

033-4603100

winnovatie@hetwaterschapshuis.nl 

 

 

Cookie-instellingen