Winnovatie is dé community voor samenwerken aan innovaties voor de watersector. Hier laten we zien aan welke projecten wij werken. Hier vinden we oplossingen voor onze toekomstige wateruitdagingen. Dat is de kracht van samen.Laat je inspireren en doe ook mee!

Over de Groene cao Prijsvraag

Doe mee aan de Groene cao Prijsvraag en win!

De sector waterschappen vindt klimaat en milieu belangrijk. Om onze ambities voor een duurzame toekomst te halen, willen we meer met elkaar samenwerken.

Om samen te kunnen denken én doen, organiseert het cao-overleg in de sector samen met het A&O fonds Waterschappen de Groenopweg Challenge. Iedereen in de sector kan hieraan meedoen. Werk je voor een van de deelnemende organisaties in de sector? Meld je dan hier aanJe gaat dan tot half november aan de slag met vijf challenges en kunt individueel meedoen of met een team van je eigen organisatie. Een unieke kans om samen te komen tot een nieuwe groene cao voor de sector waterschappen.

Groene cao Prijsvraag
Naast de Groenopweg Challenge is er de Groene cao Prijsvraag, waarmee we goede ideeen verzamelen.  

We zijn op zoek naar ideeën in 2 categorieën:

●          Categorie 1: Duurzame mobiliteit
●          Categorie 2: Groene arbeidsvoorwaarden

Pak deze kans en die mee aan de prijsvraag!
Denk je mee? Deel jouw ideeën om het aantal fossiele kilometers te reduceren of andere ideeën waarmee wij onze arbeidsvoorwaarden verder kunnen vergroenen. De beste ideeën worden doorgegeven aan de onderhandelaars van het cao-overleg. 

Tot wanneer kan ik meedoen?
De deadline voor beide categorieën is 20 september.

Jury en beoordelingscriteria
De jury van de Groene cao Prijsvraag bestaat uit diverse neutrale experts van het cao-overleg, Kring Directeuren Waterschappen, The Footprint Challenge en &Morgen. Elk idee wordt beoordeeld op 3 criteria: impact, haalbaarheid en creativiteit.
Bekijk hier de beoordelingscriteria.

De prijs!
De beste ideeën worden doorgegeven aan de onderhandelaars van het cao-overleg. Wie weet wordt jouw idee doorvertaald naar een concrete afspraak voor een groene cao voor de sector waterschappen. En natuurlijk maak je kans op een mooie prijs! De jury kiest per categorie een winnaar die het Groenopweg Prijzenpakket ontvangt: een fruitboom, 250 euro om je leven te vergroenen, een interview in sectorale media en natuurlijk eeuwige roem! 

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Registreer je hier om mee te doen!

READAR | Gebouwinformatie en mutatiesignalering uit luchtfoto's

Contact

Het Waterschapshuis
Stationsplein 89
3818 LE Amersfoort

033-4603100

winnovatie@hetwaterschapshuis.nl 

 

 

Cookie-instellingen