Simpel maar effectief?

Winnovatie Het Waterschapshuis 16-12-2020
26 keer bekeken 2 reacties

Beschrijving

Kreeft fuik, 

Gebruik aas waar enkel de Amerikaanse rivierkreeft op af komt, iets wat enkel in hun oorspronkelijke habitat te vinden is en geen inheemse kreeften aantrekt. 

Maak een fuik waar ze niet of moeilijk meer uit kunnen komen als ze er eenmaal in zijn gekomen. 

Zorg dat vissen er nog wel uit kunnen komen. 

Voordelen: goedkoop, makkelijk en overal te plaatsen, weinig onderhoud, iedereen kan het doen en hopelijk met het juiste aas weinig bijvangst. 

Nadelen: bijvangst als aas te goed werkt, kleine kreeften komen niet in de fuik of kunnen er weer uit de fuik en dit idee heb ik (nog) niet uitgewerkt en is niet origineel of innovatief. 

Misschien werk ik dit idee nog bij, het is natuurlijk wel interessant om aan te werken. 

Uit te zoeken punten: welk aas, type fuik (grote, vorm, materiaal) & passende naam product. 

Fijne dag, 

Ton

2  reacties

Archiveerder 1

02-08-22 om 16:10

Bart Bergmans

Beste kreeftencreatieveling,

Bedankt voor het inzenden van je idee! Volgende week - 12 januari - sluit de challenge en start het beoordelingsproces van de jury. Wie er in de jury zit kun je op de website zien. Natuurlijk gunnen we je de hoofdprijs van €1000,-. En hopen we dat de jury jouw idee kiest als het beste idee. Je zou de jury kunnen helpen door nog een keer goed naar je idee te kijken. Is jouw idee duidelijk genoeg uitgewerkt voor de jury om te begrijpen? Misschien kun je nog een tekening of foto bijvoegen? Als je vindt dat je idee duidelijk genoeg is, dan hopen we dat je de hoofdprijs wint.

Met vriendelijke groet,

Roger en Bart

Challenge managers

4 jan. 2021 om 09.28

 

Archiveerder 1

02-08-22 om 16:10

Bart Bergmans

Beste kreeftencreatieveling,

Nogmaals hartelijk bedankt voor je deelname aan de challenge van het hoogheemraadschap van Delfland. Helaas moeten we je meedelen dat de jury jouw idee niet meeneemt naar de volgende beoordelingsronde. Er waren erg veel goede inzendingen en andere mensen hadden het idee verder uitgewerkt met tekeningen en afbeeldingen. Hierdoor heeft de jury de beslissing genomen om jouw idee te laten afvallen. 

Omdat we alle ideeën tóch een plek willen geven, komt je idee - samen met alle andere ingediende ideeën - geanonimiseerd in het inspiratieboek dat we maken naar aanleiding van deze challenge. Dit boek is klaar op de dag van de prijsuitreiking, dus op 12 februari 2021. Uiteraard krijg je van ons een exemplaar van dit boek! 

Met vriendelijke groet,

Roger en Bart

Challenge managers

26 jan. 2021 om 16.19

 

READAR | Gebouwinformatie en mutatiesignalering uit luchtfoto's

Contact

Het Waterschapshuis
Stationsplein 89
3818 LE Amersfoort

033-4603100

winnovatie@hetwaterschapshuis.nl 

 

 

Cookie-instellingen