Fuik

Winnovatie Het Waterschapshuis 08-12-2020
21 keer bekeken 3 reacties

Mijn idee is eenvoudig en hoeft niet te worden toegelicht met foto's of andere middelen. Mijn broer woont in Australië en vist veel. Toen hij hier was en zag dat de rivierkreeft zo'n probleem was hier, zei hij: 'Waarom gooi je geen fuik in het water met een kippenpoot erin. Die zit echt zo vol.'

Ik heb het niet getest (mag ook niet geloof ik)... Het lijkt me het proberen waard. Als je het legaal maakt en promoot incl. Instructiefimpje met wat moet je wel en niet doen, wat mag wel wat mag niet. Je kunt ze eten. Zeer lokaal en biologisch 😉. 

Groet Anneke Joosten

3  reacties

Archiveerder 1

02-08-22 om 13:09

Bart Bergmans

Beste kreeftencreatieveling,

Bedankt voor het inzenden van je idee! Volgende week - 12 januari - sluit de challenge en start het beoordelingsproces van de jury. Wie er in de jury zit kun je op de website zien. Natuurlijk gunnen we je de hoofdprijs van €1000,-. En hopen we dat de jury jouw idee kiest als het beste idee. Je zou de jury kunnen helpen door nog een keer goed naar je idee te kijken. Is jouw idee duidelijk genoeg uitgewerkt voor de jury om te begrijpen? Misschien kun je nog een tekening of foto bijvoegen? Als je vindt dat je idee duidelijk genoeg is, dan hopen we dat je de hoofdprijs wint.

Met vriendelijke groet,

Roger en Bart

Challenge managers

4 jan. 2021 om 09.31

 

Archiveerder 1

02-08-22 om 13:09

Bart Bergmans

Beste kreeftencreatieveling,

Nogmaals hartelijk bedankt voor je deelname aan de challenge van het hoogheemraadschap van Delfland. Helaas moeten we je meedelen dat de jury jouw idee niet meeneemt naar de volgende beoordelingsronde. Er waren erg veel goede inzendingen en andere mensen hadden het idee verder uitgewerkt met tekeningen en afbeeldingen. Hierdoor heeft de jury de beslissing genomen om jouw idee te laten afvallen. 

Omdat we alle ideeën tóch een plek willen geven, komt je idee - samen met alle andere ingediende ideeën - geanonimiseerd in het inspiratieboek dat we maken naar aanleiding van deze challenge. Dit boek is klaar op de dag van de prijsuitreiking, dus op 12 februari 2021. Uiteraard krijg je van ons een exemplaar van dit boek! 

Met vriendelijke groet,

Roger en Bart

Challenge managers

26 jan. 2021 om 16.28

 

Archiveerder 1

02-08-22 om 13:09

@Bart Bergmans

Anneke Joosten

Hartstikke leuk! Ik ben benieuwd. 

26 jan. 2021 om 19.36

 

READAR | Gebouwinformatie en mutatiesignalering uit luchtfoto's

Contact

Het Waterschapshuis
Stationsplein 89
3818 LE Amersfoort

033-4603100

winnovatie@hetwaterschapshuis.nl 

 

 

Cookie-instellingen