Maak gebruik van de sportvisser

17-12-2020
31 keer bekeken 2 reacties

Er zijn in nederland circa 50.000 sportvissers die een kleine vispas hebben, en het leden aantal is groeiende. De leden zijn verdeeld over heel Nederland en een kleine vispas kost 35,- Mijn idee is om o.a. in te zetten op deze doelgroep.

 Deze doelgroep is gepassioneerd en verbonden met water. 

Deze groep is goed in beweging te krijgen met de juiste stimulansen zoals inzetten op de urgentie, en gedeelde belangen. 

Tevens is het mogelijk deze groep te belonen/faciliteren met instrumenten die makkelijk beschikbaar te maken zijn. Denk hierbij aan

- Organiseren van lokale en nationale events (de week van de exotische rivierkreeft: wie kan het meeste vangen) Kan in samenwerking met Vispas

- Belonen voor vangst door korting op de vispas ( x percentage van de tijd gericht op de rivierkreeft)

- Ontheffingen om te mogen vissen in de getroffen gebieden

- Aanbieden van vang/vis gerei

etc. 

Er zijn genoeg creatieve manieren om de lokale visclub in actie te krijgen, of de solitaire visser te laten bewegen richting een gezamenlijk doel. 

02-08-22 om 15:01

Bart Bergmans

Beste kreeftencreatieveling,

Bedankt voor het inzenden van je idee! Volgende week - 12 januari - sluit de challenge en start het beoordelingsproces van de jury. Wie er in de jury zit kun je op de website zien. Natuurlijk gunnen we je de hoofdprijs van €1000,-. En hopen we dat de jury jouw idee kiest als het beste idee. Je zou de jury kunnen helpen door nog een keer goed naar je idee te kijken. Is jouw idee duidelijk genoeg uitgewerkt voor de jury om te begrijpen? Misschien kun je nog een tekening of foto bijvoegen? Als je vindt dat je idee duidelijk genoeg is, dan hopen we dat je de hoofdprijs wint.

Met vriendelijke groet,

Roger en Bart

Challenge managers

4 jan. 2021 om 09.28

 

02-08-22 om 15:02

Bart Bergmans

Beste kreeftencreatieveling,

Nogmaals hartelijk bedankt voor je deelname aan de challenge van het hoogheemraadschap van Delfland. Je inzending was voldoende uitgewerkt om inhoudelijk te beoordelen. Echter we zijn met deze challenge specifiek op zoek naar een (technisch) vangtuig om invasieve uitheemse rivierkreeften te vangen. Hiervoor hebben we veel uitgewerkte ideeën ontvangen en deze gaan door naar de volgende ronde. Jouw idee valt dus helaas af.

Omdat we alle ideeën tóch een plek willen geven, komt je idee - samen met alle andere ingediende ideeën - geanonimiseerd in het inspiratieboek dat we maken naar aanleiding van deze challenge. Dit boek is klaar op de dag van de prijsuitreiking, dus op 12 februari 2021. Uiteraard krijg je van ons een exemplaar van dit boek!

Met vriendelijke groet,

Roger en Bart

Challenge managers

26 jan. 2021 om 16.36

 

READAR | Gebouwinformatie en mutatiesignalering uit luchtfoto's

Contact

Het Waterschapshuis
Stationsplein 89
3818 LE Amersfoort

033-4603100

winnovatie@hetwaterschapshuis.nl 

 

 

Cookie-instellingen