Stalen piramide vangkooi

06-12-2020
27 keer bekeken 2 reacties

Beschrijving

Stalen piramide vangkooi.

idee: de vangkooi wordt met lokaas onderin op de bodem geplaatst. De kreeft loopt over het scheve gedeelte van de vangkooi (die stroef uitgevoerd kan worden) naar de opening en “valt” in de vangkooi. Omdat de zijkanten van de vangkooi van binnenuit gezien meer dan 90 graden en van glad oppervlak zijn, lukt het ze niet om naar buiten te klimmen. Vissen kunnen, ongehinderd, de vangkooi in en uit zwemmen. Alle formaten kreeften kunnen worden gevangen, afhankelijk van de gekozen maaswijdte van de onderkant van de vangkooi. Aan de onderkant van de vangkooi kan een klep of schuif gemaakt worden voor het legen van de vangkooi. Als de tilogen op de hoeken niet hoger worden gemaakt als de vangkooi, kunnen de vangkooien in de boot worden gestapeld. 

Afbeeldingen

02-08-22 om 16:15

Bart Bergmans

Beste kreeftencreatieveling,

Bedankt voor het inzenden van je idee! Volgende week - 12 januari - sluit de challenge en start het beoordelingsproces van de jury. Wie er in de jury zit kun je op de website zien. Natuurlijk gunnen we je de hoofdprijs van €1000,-. En hopen we dat de jury jouw idee kiest als het beste idee. Je zou de jury kunnen helpen door nog een keer goed naar je idee te kijken. Is jouw idee duidelijk genoeg uitgewerkt voor de jury om te begrijpen? Misschien kun je nog een tekening of foto bijvoegen? Als je vindt dat je idee duidelijk genoeg is, dan hopen we dat je de hoofdprijs wint.

Met vriendelijke groet,

Roger en Bart

Challenge managers

4 jan. 2021 om 09.32

 

02-08-22 om 16:15

Bart Bergmans

Beste kreeftencreatieveling,

Nogmaals hartelijk bedankt voor je deelname aan de challenge van het hoogheemraadschap van Delfland. Helaas is je idee in de tweede beoordelingsronde afgevallen. Hoewel het idee voldoende was uitgewerkt, heeft de jury beoordeeld dat andere ideeën beter voldoen aan de vooraf gestelde criteria.

Omdat we alle ideeën tóch een plek willen geven, komt je idee - samen met alle andere ingediende ideeën - geanonimiseerd in het inspiratieboek dat we maken naar aanleiding van deze challenge. Dit boek is klaar op de dag van de prijsuitreiking, dus op 12 februari 2021. Uiteraard krijg je van ons een exemplaar van dit boek!

Wellicht kunnen we je idee in een ander stadium nog gebruiken of het door andere organisaties worden benut. In dat verband willen we je ook nadrukkelijk wijzen op het vervolg van deze ideeën-wedstrijd zoals dit vanaf februari vanuit Delfland gaat lopen. Ideeën die nu zijn ingediend, maar ook nieuwe ideeën, kunnen daarin verder worden uitgewerkt met als uiteindelijk doel om tot een aantal werkzame prototypes te komen. Je zult over dit vervolgtraject binnen enkele weken nog een mail met verdere informatie ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Roger en Bart

Challenge managers

26 jan. 2021 om 16.59

 

READAR | Gebouwinformatie en mutatiesignalering uit luchtfoto's

Contact

Het Waterschapshuis
Stationsplein 89
3818 LE Amersfoort

033-4603100

winnovatie@hetwaterschapshuis.nl 

 

 

Cookie-instellingen