Winnovatie is dé community voor samenwerken aan innovaties voor de watersector. Hier laten we zien aan welke projecten wij werken. Hier vinden we oplossingen voor onze toekomstige wateruitdagingen. Dat is de kracht van samen.Laat je inspireren en doe ook mee!

Kennissessie ‘Innovatieversnelling bij dijkversterking’

Bart Bergmans 01-11-2023 156 keer bekeken 0 reacties

Begin

28-11-2023 om 14:30

Einde

28-11-2023 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Tijdens deze bijeenkomst delen we waardevolle inzichten, lessen en successen over de toepassing van de JLD Dijkstabilisator in de Ringdijk Watergraafsmeer. Interessant voor iedereen die bezig is met dijkversterking en innovatie.

Datum: 28 november 2023 
Tijd: 14:30 - 17:30 uur 
Locatie: Hoofdkantoor van Waternet (Korte Ouderkerkerdijk 7, 1096 AC Amsterdam) 
De locatie is rolstoeltoegankelijk.  

Het programma 

Waterschap Amstel, Gooi en Vecht heeft een robuust innovatieprogramma. Het toepassen van de JLD Dijkstabilisator in de Ringdijk Watergraafsmeer in Amsterdam maakt daar onderdeel van uit. Omdat deze techniek nog niet eerder toegepast was om een dijk te versterken, vraagt dat meer van alle betrokken partijen. We informeren je tijdens de kennissessie uitgebreid over het proces en deze nieuwe techniek. Onze ervaringen en inzichten kun je na afloop toepassen bij jouw innovatieprojecten.  

14:30 uur 

Inloop

15:00 uur 

Opening en ontvangst door Arjan van Rijn (Lid Dagelijks Bestuur waterschap Amstel, Gooi en Vecht - portefeuille waterveiligheid) 

15:05 uur 

Een introductie over de pilot JLD Dijkstabilisator 

15:10 uur 

Presentaties van deskundige sprekers van ons waterschap en toonaangevende experts. We bespreken onder leiding van Bart Krull interessante inzichten voor dijkbeheerders, ingenieursbureaus en aannemers. 

16:00 uur

Een boeiende paneldiscussie met onder andere Goaitske de Vries (Unitmanager Hydraulic Engineering Deltares bij Deltares) Deon Slagter (Teammanager Techniek, Kennis & Innovatie bij Hoogwaterbeschermingsprogramma) en Arjan van Rijn waarin we dieper ingaan op hoe innovaties sneller tot toepassing kunnen komen. 

16:30 uur – 17:30 uur 

Afsluiting en netwerkborrel 


Meld je (gratis) aan 
Het aantal plekken is beperkt, dus reserveer snel je plek door op onderstaande button te klikken. 

Ik meld me aan!


Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 28 november en samen een inspirerende middag te beleven vol kennisuitwisseling en nieuwe inzichten. 

Met vriendelijke groet, 
Wim van Steeg 
Projectmanager pilot JLD Dijkstabilisator 
Waterschap Amstel, Gooi en Vecht 
 

0  reacties

READAR | Gebouwinformatie en mutatiesignalering uit luchtfoto's

Contact

Het Waterschapshuis
Stationsplein 89
3818 LE Amersfoort

033-4603100

winnovatie@hetwaterschapshuis.nl 

 

 

Cookie-instellingen