Winnovatie is dé community voor samenwerken aan innovaties voor de watersector. Hier laten we zien aan welke projecten wij werken. Hier vinden we oplossingen voor onze toekomstige wateruitdagingen. Dat is de kracht van samen.Laat je inspireren en doe ook mee!

Inschrijven symposium Digital Twin voor het Waterbeheer

Judith Kroese 15-05-2023 59 keer bekeken 0 reacties

Begin

06-06-2023 om 12:00

Einde

06-06-2023 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Waterschap Vallei en Veluwe

Wil je de toekomst van het waterbeheer verkennen en ontdekken wat de mogelijkheden van digital twin-technologie zijn? Dan nodigen we je uit om deel te nemen aan het symposium Digital Twin voor het Waterbeheer!

Wil je de toekomst van het waterbeheer verkennen en ontdekken wat de mogelijkheden van digital twin-technologie zijn? Dan nodigen we je uit om deel te nemen aan het symposium Digital Twin voor het Waterbeheer! Via deze link kan je je opgeven voor het symposium en de break-out sessies: https://digitaltwin-waterbeheer.nl/component/acym/archive/45-uitnodiging-symposium-digital-twin-voor-het-waterbeheer?userid=60-cvCthkUcsfGgHO&tmpl=component.

Dit is de kans om te leren en inspiratie op te doen van experts uit de waterwereld en andere werkvelden. Wij zijn blij dat Remco Bunder en Jean Keultjes van de Nederlandse Spoorwegen de keynote verzorgen. Zij vertellen over de internationaal gesprezen en bekroonde digital twin van het stationsgebied van Utrecht Centraal. De keynote dient als inspiratie voor de break-out sessies waarvoor je je kunt inschrijven. 

We zien je graag 6 juni! 

READAR | Gebouwinformatie en mutatiesignalering uit luchtfoto's

Contact

Het Waterschapshuis
Stationsplein 89
3818 LE Amersfoort

033-4603100

winnovatie@hetwaterschapshuis.nl 

 

 

Cookie-instellingen