Verkiezing Overheidsmanager en Overheidsinnovatie van 2021 geopend

Nieuwsitem

De Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) organiseert een verkiezing waarbij je kunt stemmen op de beste overheidsmanager van 2021 en de beste overheidsinnovatie van 2021. Een mooie initiatief, want overheidsmanagers nemen belangrijke besluiten die de toekomst van onze samenleving beïnvloeden. En gelukkig maar, want innovaties hebben we nodig om mee te gaan met de tijd en klaar te zijn voor de toekomst. In november worden de Overheidsawards uitgereikt aan de Overheidsmanager van het Jaar en (voor het eerst!) aan de Beste Overheidsinnovatie van het Jaar 2021. Welke manager of welke innovatie wil jij in het zonnetje zetten? Nomineren kan tot 16 juni!

Door het werk van goede overheidsmanagers en -innovaties een platform te geven, stimuleren de verkiezingen transparantie en kennisdeling binnen het openbaar bestuur. Jetta Klijnsma, juryvoorzitter van de Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar, is op zoek naar vooruitstrevende managers die passen binnen het thema ‘Met Veerkracht en Vertrouwen’. De Overheidsmanager van 2021 is iemand die niet alleen veerkracht en vertrouwen toont, maar dat ook in anderen aanwakkert. Hij/zij komt op voor de mensen die dat het meest nodig hebben en zoekt daarbij actief de verbinding met zowel maatschappij als medewerkers.

Nomineer een innovatie
Jan van Zanen, juryvoorzitter van de Verkiezing Beste Overheidsinnovatie van het Jaar, wil een toonaangevende innovatie bekronen die met haar werkzaamheid, publieke meerwaarde en inspirerende werking het verschil maakt. Lees hier de criteria waar een deelnemende innovatie aan moet voldoen. Ook in deze roerige periode dient de innovatie goed in te spelen op de uitdagingen van deze tijd.

 

Nomineer een overheidsmanager
Nominaties voor de Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar en Verkiezing Beste Overheidsinnovatie van het Jaar zijn welkom tot en met 16 juni 2021. Nomineer jouw overheidsmanager en overheidsinnovatie via
www.overheidsawards.nl/nomineer.

 

Wie organiseert het?
De Verkiezingen worden georganiseerd door de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) in samenwerking met Binnenlands Bestuur, FUTUR, Interprovinciaal Overleg (IPO),ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK),Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut (NEN),Netwerk van Publieke Dienstverleners (NPD),Ordina, Publiek Denken en Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG).

Voor meer informatie over de Verkiezing Overheidsmanager en Beste Overheidsinnovatie van het Jaar 2021 ga je naar www.overheidsawards.nl of volg ons op Twitter, Facebook en LinkedIn.

Meer weten
Bezoek de website: www.overheidsawards.nl

Gepubliceerd

25-03-2021

Meer Nieuws

Bekijk alle Nieuwsitems

Doe met ons mee

Doe, denk en ontwikkel met ons mee.
Winnend innoveren doen we immers samen.

Doe mee!

Volg ons op social media

Neem contact op

Voer een naam in.
Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een bericht in.
U dient akkoord te gaan met verwerken van gegevens.

Inloggen Mislukt

Deze pagina is vertaald uit het

Nederlands

Venster sluiten

Aanmelden

Voer een gebruikersnaam in.
Voer een wachtwoord in.

Inloggen Mislukt

Venster sluiten
Venster sluiten

Contact met auteur

Voer een naam in.
Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een bericht in.
U dient akkoord te gaan met verwerken van gegevens.

Inloggen Mislukt

Nieuws

Naar boven

vertaling