Goed idee? Waterinnovatieprijs!

ProfielfotoDorien ter Veld 07-08-2023
1007 keer bekeken 0 reacties

Elke dag bedenken de waterschappen steeds slimmere oplossingen voor schoon water en droge voeten. Om de beste innovaties in de spotlights te zetten, is er de Waterinnovatieprijs. Doe jij ook mee met jouw idee of project? Of draag je een collega of bekende aan? Je kunt inzenden tot 12 november!

Het mooie aan de waterinnovatieprijs is dat iedereen kan meedoen! Niet alleen waterschappers, maar ook bedrijven, startups, kennis- en onderwijsinstellingen, non-profitorganisaties en andere innovatoren van jong en oud.

Meedoen kan binnen vier categorieen: 

Jurering, publieksprijs en prijsuitreiking
De jury van de Waterinnovatieprijs bestaat uit diverse neutrale experts. Binnenkort worden alle juryleden bekend gemaakt.

Spelregels
Voor deelname aan de wedstrijd gelden een aantal spelregels. Lees hier de spelregels goed door! Verder geldt: door deel te nemen aan de Waterinnovatieprijs en een bijdrage in te sturen geef je toestemming om je bijdrage te delen op dit platform en op waterinnovatieprijs.nl.

Prijsuitreiking: Waterinnovatiefestival op donderdag 1 februari 2024
Wint jouw innovatie, waterschap of bedrijf de Waterinnovatieprijs? Zet sowieso 1 februari 2024 in je agenda, want dan worden de prijzen uitgereikt tijdens het Waterinnovatiefestival in de Werkspoorkathedraal in Utrecht!

Wat kun je winnen?
Winnaars winnen niet alleen een beeld van glaskunstenaar Gert Bullée, maar ook een bedrag van 2.500 euro. Dit bedrag is flexibel in te zetten. Bijvoorbeeld voor het inhuren van een deskundige die het project verder brengt, voor deelname aan een training, of het bezoeken van events en beurzen.

 

Afbeeldingen

READAR | Gebouwinformatie en mutatiesignalering uit luchtfoto's

Contact

Het Waterschapshuis
Stationsplein 89
3818 LE Amersfoort

033-4603100

winnovatie@hetwaterschapshuis.nl 

 

 

Cookie-instellingen